ΒΙΛΑ Ή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ; ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ LIFESTYLE ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΒΙΛΑ Ή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ; ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ LIFESTYLE ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ – ΒΙΛΑ VENETA ΜΥΚΟΝΟΣ

Να μιλήσουμε για ένα κοινό μυστικό; Μία βίλα σου προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα σε βαθμό που ένα ξενοδοχείο μόνο φιλοδοξεί να φτάσει.

Όταν το πιο σημαντικό πράγμα στις διακοπές σου είναι να νιώσεις ένα χώρο δικό σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, τότε μόνο μία VIP εμπειρία στη δική σου βίλα μπορεί να σε ικανοποιήσει. Αυτό το καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη μας να αισθανθούμε ασφαλείς, μακριά από μέρη που συγκεντρώνουν πλήθη, δεν καλύπτεται από μια απλή επιθυμία διακοπών. Αναβάθμισε την εμπειρία σου με τη σιγουριά της υγείας και της ασφάλειας που σου προσφέρει ο χώρος που επέλεξες να διαμείνεις.

Η Μύκονος είναι γεμάτη με αμέτρητες επιλογές σε βίλες και ανεξάρτητα καταλύματα για όλα τα budget διακοπών. Μεγάλες κατοικίες για πολλούς ή ρομαντικές κρυψώνες μόνο για δύο, σίγουρα θα βρεις κάτι που να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Γιατί οι διακοπές σου δεν χωρούν συμβιβασμούς.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας το πεις. Φτιάξε την εικόνα των διακοπών σου και στη Villa Veneta θα τη δεις να πραγματοποιείται. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η πολυμορφικότητα. Αν θέλεις να ζήσεις τη VIP εμπειρία της βίλας χωρίς να στερηθείς τις ανέσεις ενός ξενοδοχείο, τότε εδώ βρήκες την απόλυτη ισορροπία.

Οι διαφορετικές μονάδες της Villa Veneta, οι ανεξάρτητοι ξενώνες και οι εξωτερικοί χώροι γύρω από την πισίνα εγγυώνται μία άνετη διαμονή στολισμένη από τις μαγικές εικόνες της Χώρας που πρωταγωνιστούν στη θέα. Το μεγαλύτερο αβαντάζ της διαμονή σας θα είναι η τοποθεσία. Μερικά λεπτά από τη Χώρα ή τον Ορνό και σε απόσταση αναπνοής από τις καλύτερες παραλίες, η βίλα σας θα είναι το ορμητήριο σας για κάθε μυκονιάτικη περιπέτεια, αποφεύγοντας τις πολύβουες γειτονιές που σας στερούν από την ησυχία και την απομόνωση όταν επιστρέφετε στη βάση σας.

Και τίποτα δεν είναι εκτός πραγματικότητας, πριβέ γεύματα, υπηρεσίες spa, ιδιωτικά πάρτι, yachting, sailing και άλλα…. όλος ο κόσμος της Μυκόνου είναι μία ερώτηση μακριά. Εμπιστευτείτε μας.

Mykonos life style σημαίνει Villa Veneta.