ΒΙΛΑ VENETA ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΒΙΛΑ VENETA ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ονειρεμένες ΔΙΑΚΟΠΕΣ – VILLA VENETA MUKONOS – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Στη Villa Veneta η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητα μας. Επισκεφτείτε τη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι και μείνετε ήσυχοι ότι είστε στα καλύτερα χέρια. Η περίοδος του Κορονοϊού ήταν για όλους μας μια πρόκληση και για όσους μείνουν Ελλάδα, εμείς θέλουμε να είμαστε ένα μέρος που θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς να αφήσετε το σπίτι σας για να απολαύσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι που τόσο αξίζετε.

Από τη στιγμή της άφιξής σας, θα έχετε τη VIP εμπειρία που ονειρεύεστε.

Μπορείτε να ζητήσετε ένα όχημα να σας περιμένει στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι και χωρίς αναμονές να φτάσετε με ασφάλεια στη βίλα σας. Από τη στιγμή που θα κάνετε το checkin σας η ομάδα μας, τηρώντας όλα τα μέτρα που αφορούν στην ατομική υγιεινή και ασφάλεια, θα θέσουν στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις που χρειάζεστε κατά την παραμονή σας.

Πάρτε μία ανάσα στην άκρη της πισίνας, απολαύστε την πανοραμική θέα που καταλήγει στη μικρή Βενετία και κάντε τα πλάνα σας για τη Μύκονο, άλλωστε βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από όπου μπορεί να θέλετε να πάτε.

Εάν πάλι θέλετε να αποφύγετε τα πολυπληθή εστιατόρια, δεν υπάρχει gourmet ή παραδοσιακή γεύση που δεν μπορείτε να χαρείτε στην άνεση της Villa Veneta.

Μείνετε Veneta, μείνετε ήσυχοι

Η φιλοξενία είναι η μόνη μας σταθερή αξία. Ειδικά φέτος φροντίζουμε την καθαριότητα του σπιτιού και την παροχή υπηρεσιών να την προσφέρουμε με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία σας.

Όσο θα είστε στο σπίτι μπορείτε να ζήσετε με όλη την πολυτέλεια που αναζητάτε – πάρτι στην πισίνα με μουσική από το ηχοσύστημα που συνδέεται με το κινητό σας, εξοπλισμένες κουζίνες και όλα τα είδη προσωπικής περιποίησης που χρειάζεστε για να μη σας λείψει τίποτα.

Θα είμαστε εδώ για συστάσεις στα αγαπημένα εστιατόρια, δραστηριότητες, σημεία για ηλιοβασιλέματα, ξεσηκωτικά events και μυστικά του νησιού για κάθε διάθεσή σας. Το να είστε ξέγνοιαστοι είναι η μόνη μας προτεραιότητα.