Υπηρεσίες

Η Καλύτερη Βίλα στην Μύκονο

Luxury Υπηρεσίες στην Μύκονο

Villa Veneta – in vogue

Στη Villa Veneta είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για να ζήσετε μοναδικές στιγμές πολυτέλειας στο νησί της Μυκόνου. Είτε είστε άτομο που προγραμματίζετε τα πάντα από νωρίς, είτε θέλετε να ζήσετε τη στιγμή όπως αυτή έρθει, η ομάδας μας θα σας προσφέρει κάθε υπηρεσία που χρειάζεστε κατά την παραμονή σας.

ΜΗΔΕΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του ταξιδιού σας είναι η μετακίνηση. Η Μύκονος έχει πολλούς άγραφους κανόνες σχετικά με τον ιδανικό τρόπο να πάει κανείς από το Α στο Β. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε τις επιλογές σας για ενοικιάσεις οχημάτων ή ιδιωτική μετακίνηση με οδηγό. Όσο πιο κοντά στην υψηλή σεζόν ταξιδεύετε τόσο περισσότερο συνίσταται η εκ των προτέρων κράτηση σχετικών υπηρεσιών.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Κάντε το ταξίδι σας μία αξέχαστη εμπειρία γεύσεων από τον chef της Villa Veneta. Ζητήστε μας με την κράτηση σας, το ιδανικό πρόγραμμα για ιδιωτικά γεύματα στη βίλα, ή ακόμα να διευθετήσουμε για εσάς τις κρατήσεις σας στα ελληνικά και διεθνή εστιατόρια του νησιού. Δεν θα παραλείψουμε να σας προτείνουμε τα τοπικά μυστικά ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Στη Villa Veneta μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στο πρόγραμμα εκγύμνασής σας ή να δοκιμάσετε κάτι νέο. Προσφέρουμε κατ’ οίκον προγράμματα yoga και pilates, καθώς και συνεδρίες εξατομικευμένης εκγύμνασης στο χώρο. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε την ώρα που το επιθυμείτε υπηρεσίες massage καθώς και όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς κατ’ οίκον για να είστε έτοιμοι και ανανεωμένοι πριν τις εξορμήσεις σας.

VIP SERVICES ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ – ΒΙΛΑ ΣΤΗ Μ ΥΚΟΝΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Villa Veneta ΔΙΑΘΕΤΕΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ VIP ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.